Molen-Clinic

Proefles van 1 uur

Met deze clinic kan je kort een keer 'proeven' aan de sport suppen.
Na een korte uitleg over veiligheid en gebruik van de peddel, gaan we ongeveer 40 min suppen over de Leidserijn.

 • Korte clinic
 • Molen De Ster, Lombok
 • proeven aan de sport
 • gezellige atmosfeer
 • Mooie omgeving
 • Gediplomeerd SUP instructeur
Inbegrepen
 • SUP board & leash & peddel van het merk Red Paddle Co
 • omkleedtent
Niet inbegrepen
 • droogtas om spullen in mee te nemen
Duur1 Uur
Mee te nemen
 • sneldrogende, flexibel zittende kleding (zie kledingadvies hier: kledingadvies)
 • set droge kleding
 • handdoek
 • drinkfles eventueel
 • surf/water schoenen, schoenen die nat mogen worden
 • cash geld of pinpas
 
 
Deelnemerminimaal 1 deelnemer maximaal 6 deelnemers

Gratis voor toeschouwers
TalenEngels, Nederlands
Belangrijke informatie
 • Blijf thuis bij corona gerelateerde klachten
 • Neem contact met ons op bij fysieke klachten
 • bij wind boven 14 knopen (4 beaufort) gaat les niet door
 • bij onweer gaat les mogelijk niet door
 • bij regen gaat een les WEL door
 
 

Meer informatie

Boeking instructie:

Zet de gewenste boeking in het winkelmandje. Klik op afrekenen en vul je gegevens in. Je kan nog niet betalen. Dit doe je op lokatie voor aanvang van je les.

Info Molen Clinics:

Een molen-clinic is een korte les van een uur, waarbij je eens kan proeven aan deze sport. Onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerd instructeur leer je hoe je moet peddelen en maak je een klein tochtje (+/- 40 min) over de Leidscherijn.

De clinic kost €17,- per persoon voor 1 uur. Je hoeft je van te voren niet op te geven, maar het kan wel handig zijn als je zeker wil zijn van een plekje! Dit kan vanaf een maand voor de start van de clinic tot uiterlijk 24 uur van te voren. Zie ook de regels voor aanmelden hieronder.

Alle data voor 2022 zijn: 15 mei, 12 juni, 17 juli, 14 aug en 2 okt

Betalen op lokatie! Via pin of contant (dus niet online)

Er is een omkleedtent en je krijgt via mail advies over de juiste kleding voor de omstandigheden van dat moment. Surfpakken worden niet ingezet, om logistieke en hygiënische redenen. Vanaf een watertemperatuur van rond de 15 graden C is het veilig genoeg om zonder surfpak te suppen. Daarom gaan de clinics alleen door als deze temperatuur bereikt is.

De geplande lessen zijn altijd onder voorbehoud! Bij onweer en stevige wind (ongeveer boven 14 knopen) gaat een les niet door. Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen!

Het annuleren van een les kan ook tot uiterlijk 24 uur van te voren. Na die tijd kunnen (gedeeltelijke) kosten van de les in rekening gebracht worden. Uiteraard wordt zo veel mogelijk, binnen alle redelijkheid, meegedacht. En hebben we begrip voor onvoorziene omstandigheden. Andersom vragen we ook begrip voor de momenten dat er veel aanmeldingen zijn die we hebben moeten afwijzen, omdat een les vol zat. Die we kort van te voren misschien niet meer gevuld krijgen.

Zie ook onze algemene voorwaarden, kledingadvies.

Schoon Water Korting en donatiepot:
Als SUP school houden we van onze waterrijke omgeving. Wij willen onze klanten hier graag in meenemen. Zo kan jij korting verdienen op je les, als je tijdens de les afval uit het water vist. Zie het uitgebreide verhaal op onze website, onder Schoon Water Korting.
Voor mensen die de korting niet zelf willen houden, kunnen ze de korting doneren in onze Donatiepot. De opbrengst van de donatiepot wordt elk jaar aan een andere organisatie gegeven, die zich inzet voor schone en gezonde oceanen. Omdat het water waar wij op suppen verbonden is met de oceanen en omdat wij zonder gezonde oceanen niet kunnen overleven op deze planeet. Check onze website onder Donatiepot, om te zien waar dit seizoen de pot heen gaat.

Weersomstandigheden:
Suppen is een buitensport, waarbij weersomstandigheden veel invloed hebben. Zo moeten we ons goed kleden op de weersomstandigheden; trek een jasje aan als het wat frisser is, trek een surfpak aan als de watertemperatuur onder 15 graden Celsius is, smeer je in met zonnebrand als het een zonnige dag is, etc.
Bij te sterke wind wordt het onveilig om te suppen en gaat de les niet door. Als het gaat onweren kan je soms een bui afwachten. Maar tijdens een onweersbui is het niet veilig op het water. Bij regen gaat een les wel door, omdat je je daar prima op kan kleden. Er zijn wel omstandigheden waarin je in goed overleg met de instructeur de les kan annuleren.

Veiligheid:
Als SUP school vinden we ieders veiligheid enorm belangrijk. Zowel die van jou als deelnemer, als die van andere aanwezigen op het water. Daarom besteden we hier veel aandacht aan. Als ook aan de vaarregels. We verwachten van jou als deelnemer dat je deze instructies aanneemt en opvolgt en dat je je sociaal opstelt naar alle andere aanwezigen (overige deelnemers en personeel van SUP Domstad) en rekening houd met de andere aanwezigen op het water.
De algemene voorwaarden, zoals vernoemd op de website, zijn ten alle tijden van toepassing. Door het aangaan van deze les, wordt je geacht de inhoud te kennen en ga je daar ook mee akkoord.

 
€ 17,00
Voorkeursdatum kiezen en activiteit boeken.